Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Τροποποιήσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις

http://medispin.blogspot.gr

Σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα Τρίτη 16/05/2017 το μεσημέρι τίθενται σε εφαρμογή στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τροποποιήσεις που αφορούν είτε στην ονοματολογία είτε στην κωδικοποίηση είτε και στα δύο μαζί για συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, η οποία περιλαμβάνει τις αλλαγές των αναφερόμενων διαγνωστικών εξετάσεων.