Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Έως τρεις συντάξεις από τις νέες περικοπές - Στον δρόμο οι συνταξιούχοι

www.dikaiologitika.gr Έως τρεις συντάξεις από τις νέες περικοπές - Στον δρόμο οι συνταξιούχοι

Έως τρεις συντάξεις είναι οι νέες απώλειες για τους συνταξιούχους από τις περικοπές στις συντάξεις επεσήμανε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.).

Αντωνόπουλος Γιώργος

Οι εν λόγω απώλειες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δικτύου, προκύπτουν από τις έως και 18% μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, περικοπή του επιδόματος συζύγου καθώς και τη μείωση του αφορολόγητου.

Συνολικά λόγω των μνημονιακών περικοπών ύψους 50 δις ευρώ οι συνταξιούχοι έχασαν έως 65% των εισοδημάτων τους, σημείωσε το ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ. και κάλεσε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.