Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Στο υπουργείο Υγείας αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Προβολές: || Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργος, Αλέξης Τσίπρας, στο Υπουργείο Υγείας αύριο το πρωί οπου αναμένεται να αναφερθεί στις επίκειμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.

O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή, το υπουργείο Υγείας. Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 10:00.

Μετά τη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει ομιλία στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/163630/sto-ypourgeio-ygeias-ayrio-o-aleksis-tsipras