Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νοσ. «Παπαγεωργίου»: Τρεις τρόποι κράτησης ραντεβού για τα εξωτερικά ιατρεία από 1η Σεπτεμβρίου

Νοσ. «Παπαγεωργίου»: Τρεις τρόποι κράτησης ραντεβού για τα εξωτερικά ιατρεία από 1η Σεπτεμβρίου

Τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» με τρεις τρόπους θα έχουν οι πολίτες από την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους καλώντας στο 2313 32 3333 με κόστος αστικής χρέωσης, καθώς το Γραφείο Ραντεβού του νοσοκομείου θα αντικατασταθεί από τηλεφωνικό κέντρο. Από αυτή την τηλεφωνική γραμμή οι πολίτες θα εξυπηρετούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30 έως τις 15:00.

Εναλλακτικά, θα μπορούν να καλούν στον πενταψήφιο αριθμό 14741, που ήδη ισχύει για κλείσιμο ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 20:00.

Τέλος, η διαδικτυακή πλατφόρμα του νοσοκομείου, www.gnpap.gr, είναι διαθέσιμη σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου για όσους ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού.

ΠΗΓΗ: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/357547/nos-papageorgioy-treis-tropoi-kratisis-rantevoy-gia-ta-exoterika-iatreia-apo-1i-septemvrioy