Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Π.Σ.Ο. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 6/7/2017

- Το ΠΣΟ  του Βοήθεια στο σπίτι ευχαριστεί τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στην απεργιακή μας κινητοποίηση καθώς και όλους τους φορείς που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση μας.

Μετά τη πορεία προς το υπουργείο εσωτερικών , και κατόπιν έντονων  πιέσεων του ΠΣΟ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό κ. Σκουρλέτη  και το επιτελείο του , όπου ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαπιστώθηκε ότι παρά τις έως τώρα διαβεβαιώσεις  και δεσμεύσεις του τόσο προς τους εργαζόμενους , αλλά και με πληθώρες δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ, ΟΥΔΕΜΙΑ πρόταση δεν κατέθεσε ως προς την οριστική λύση και  τον απεγκλωβισμό από την εργασιακή μας ομηρία, μεταθέτοντας  χρονικά το ζήτημα για το Σεπτέμβριο.

Την απάντηση στην αδράνεια και τον εμπαιγμό της Κυβέρνησης, θα δώσουμε οι εργαζόμενοι μέσα από την οργάνωση και την κλιμάκωση των αγώνων μας !!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!!!

http://vssattikis.blogspot.gr/2017/07/672017.html