Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Έχασε την ζωή του 70χρονος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στην Ιεράπετρα

Κατέληξε 70χρονος άνδρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Κατέληξε ένας 70χρονος άνδρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο πίσω από κεντρικό κατάστημα σούπερ μάρκετ της Ιεράπετρας, περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν μπόρεσε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, αφού το ένα ασθενοφόρο που αριθμεί η βάρδια του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας την ίδια χρονική στιγμή βρισκόταν σε άλλο επείγον περιστατικό στην περιοχή του Κουτσουρά (Μαύρο Κόλυμπο).

Αν και το τμήμα του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το περιστατικό δεν κατόρθωσε να βρεθεί στο σημείο και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ηλικιωμένο που μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

http://www.ekabnews.gr/2017/07/70.html