Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για προσλήψεις στον χώρο της υγείας

Τρία νέα προγράμματα απασχόλησης θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ εντός των επόμενων ημερών. Το πρώτο αφορά την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, το δεύτερο απασχόληση στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων, ενώ το τρίτο πρόσληψη ανέργων στον τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα που αφορά την υγεία αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος πρόκειται να στελεχωθούν δημόσιες μονάδες υγείας σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα αφορά 1.135 θέσεις απασχόλησης, θέσεις υπολειπόμενες από πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσε 4.000 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό που θα στελεχώσει αυτές τις μονάδες και «αφορά 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές τους εισαγωγικού κλιμακίου του δημόσιου τομέα της υγείας». Το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και τα άλλα δύο, αναμένεται να ξεκινήσει μετά την 21 Ιουλίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ.

ΠΗΓΗ: http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_889.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)