Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για προσλήψεις στον χώρο της υγείας

Τρία νέα προγράμματα απασχόλησης θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ εντός των επόμενων ημερών. Το πρώτο αφορά την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, το δεύτερο απασχόληση στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων, ενώ το τρίτο πρόσληψη ανέργων στον τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα που αφορά την υγεία αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος πρόκειται να στελεχωθούν δημόσιες μονάδες υγείας σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα αφορά 1.135 θέσεις απασχόλησης, θέσεις υπολειπόμενες από πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσε 4.000 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό που θα στελεχώσει αυτές τις μονάδες και «αφορά 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές τους εισαγωγικού κλιμακίου του δημόσιου τομέα της υγείας». Το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και τα άλλα δύο, αναμένεται να ξεκινήσει μετά την 21 Ιουλίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ.

ΠΗΓΗ: http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_889.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)