Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Τέσσερα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης
Ο στόλος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ενισχύεται με τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα Ασθενοφόρα οχήματα, δωρεά της εταιρείας ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ.ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε..
Εκπρόσωποι της εταιρίας παρέδωσαν τα τέσσερα οχήματα  στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλο, που είναι δωρεά στη μνήμη του τ. προέδρου της εταιρείας Αιμιλίου Χρόνη. Πρόκειται για δυο Ασθενοφόρα οχήματα Επειγόντων περιστατικών και δυο Κινητές Ιατρικές Μονάδες. Όλα τα οχήματα είναι τεχνολογίας Εuro6, διασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Τεχνικές Προδιαγραφές των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και φέρουν υπερσύγχρονο Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Ο κ. Καρακατσιανόπουλος τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, συμβάλλουν στην πιο άμεση και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών στο χωροταξικό συγκρότημα της πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.