Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΕΚΠΑ: Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στις ψυχοσεξουαλικές διαταραχές

ΕΚΠΑ: Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στις ψυχοσεξουαλικές διαταραχές

- Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ ) σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και την ΑμΚΕ «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές» ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του διετούς Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου για τα ακαδημαϊκά έτη 2017 – 2019 με θέμα «Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές: Διάγνωση και Θεραπεία».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας καθώς και σε καθηγητές που ασχολούνται με τη σεξουαλική αγωγή.

“Το Σεμινάριο στοχεύει στη μετάδοση βασικών επιστημονικών γνώσεων, καθιστώντας τους εκπαιδευόμενους ικανούς να να χειρίζονται θέματα που άπτονται της σεξουαλικότητας στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας” εξηγεί ο αν. καθηγητής Ψυχιατρικής, Ν. Βαϊδάκης.

Ο 1ος χρόνος περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και workshops. Το 2ο χρόνο οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα και περιστατικά, καθώς και εποπτείες. Ώρες μαθημάτων 16:00-20:30 κάθε Τετάρτη, από Οκτώβριο μέχρι και Ιούνιο.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-6170805, στο secretar@epispi.gr και στην ιστοσελίδα www.epipsi.gr.

http://virus.com.gr/ekpa-metekpedeftiko-seminario-stis-psychosexoualikes-diataraches/