Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση με την έλλειψη κλιματισμού σε χώρους του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

3d Printer - Μετά την τοποθέτηση 11 φορητών κλιματιστικών τύπου aircooler στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, έχει αμβλυνθεί η κατάσταση με την έλλειψη κλιματισμού εντός των ιατρείων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, Η τοποθέτηση των φορητών κλιματιστικών έγινε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου το Σάββατο 1/7/17 μετά την ανάδειξη του θέματος από το Σύλλογο Εργαζομένων και μετά την έντονη αντίδραση των ιατρών που είχαν αποφασίσει να μην εξετάζουν ασθενείς μετά τις 11.00 το πρωί αν δεν αποκατασταθεί ο κλιματισμός εντός των ιατρείων, κάτι που τελικά έγινε, έστω και με προσωρινή λύση. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα με την έλλειψη κλιματισμού εξακολουθεί να υφίσταται στους χώρους αναμονής και στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων στο ισόγειο της νέας πτέρυγας, στα γραφεία κίνησης και γραμματείας εξ. ιατρείων στο ισόγειο, σε όλα τα γραφεία της διοίκησης στον πρώτο όροφο της νέας πτέρυγας, στο κυλικείο του Νοσοκομείου και σε χώρους του υπογείου. Σε κάποιους από τους παραπάνω χώρους έχουν τοποθετηθεί ανεμιστήρες.

Στην παλιά πτέρυγα δεν λειτουργεί κλιματισμός στους χώρους των νοσηλευτών - τριων στην ορθοπεδική κλινική στον 4ο όροφο και σε κάποιους από τους θαλάμους νοσηλείας των κλινικών.

Έτσι ασθενείς, εργαζόμενοι και επισκέπτες του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου αναμένεται να περάσουν ακόμα μια δύσκολη ημέρα σήμερα Δευτέρα  3/7/17 αφού στον Άγιο Νικόλαο αναμένονται θερμοκρασίες έως και 38 βαθμούς κελσίου.

http://www.gnan.gr/2017/07/blog-post_3.html