Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Πώς θα κάψετε περισσότερες θερμίδες κάνοντας ποδήλατο

Πώς θα κάψετε περισσότερες θερμίδες κάνοντας ποδήλατο

- Το ποδήλατο είναι ένας ευχάριστος τρόπος να γυμναστείτε, αφού παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε το τοπίο γύρω σας. Επίσης, είναι ένας εναλλακτικό και οικονομικό μέσο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Επειδή όμως πάντα θέλουμε να συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατο για να κάψουμε μερικές έξτρα θερμίδες και επομένως να χάσουμε περιττά κιλά.

Για να το πετύχουμε βέβαια αυτό, δεν αρκεί να κάνουμε πετάλι χαλαρά, αλλά είναι καλύτερο να αναπτύξουμε λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δείτε πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε σε διάστημα μίας ώρας κάνοντας ποδήλατο, ανάλογα με την ταχύτητα με την οποία τρέχετε.

Bike To Burn Calories 760x506

- Κάτω από 16 χμ/ώρα: 272 θερμίδες

- 16-19 χμ/ώρα: 408 θερμίδες

- 19-22 χμ/ώρα: 544 θερμίδες

- 22-25 χμ/ώρα: 680 θερμίδες

- 25-30 χμ/ώρα: 816 θερμίδες

- 30 χμ/ώρα και πάνω: 1.088 θερμίδες

Τα μάτια σας στο κοντέρ λοιπόν!

http://www.onmed.gr/ygeia/story/357283/pos-tha-kapsete-perissoteres-thermides-kanontas-podilato