Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Μπλοκάρει η αξιολόγηση στο Δημόσιο - Οι προϊστάμενοι δεν παραλαμβάνουν τις λίστες

- Αναζητείται διέξοδος - protothema.gr

Κανένα υπουργείο, πλην του Τουρισμού, δεν έχει παραδώσει λίσταΜπλοκάρει το νέο σύστημα για την αξιολόγηση στο Δημόσιο καθώς προκύπτουν πολλά προβλήματα στη διαδικασία σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Ως αποτέλεσμα, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητεί πλέον εναλλακτικούς τρόπους για τη διενέργεια και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η διαδικασία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο, βάσει του Μνημονίου, με αποτέλεσμα πλέον να είναι όλα στον αέρα με τα υπουργεία και τους φορείς να μην έχουν παραδώσει τις αναφορές, πλην του υπουργείου Τουρισμού που έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τόσο η απροθυμία των υπαλλήλων αλλά η άρνηση των προϊσταμένων να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα.

Λόγω του αδιεξόδου, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητά εναλλακτικές λύσεις, ενδεχομένως και «κίνητρα» σε υπαλλήλους και προϊσταμένους ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Τα κίνητρα θα σχετίζονται με προαγωγές ή μοριοδότηση.

http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_93.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)