Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ζητά ο Πατούλης

Dikaiologitika News

- Στην αυριανή κινητοποίηση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» συμπαραστέκεται ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πατούλης ζητά να εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του προγράμματος με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά και η επέκτασή του σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται κατ' οίκον βοήθεια και ιατροκοινωνική φροντίδα. Επίσης, ζητά την οριστική τακτοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού μέσα από κοινά συμφωνημένο θεσμικό πλαίσιο.
Η λειτουργία του προγράμματος, με τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εγκριθεί, έχει διασφαλιστεί μέχρι το τέλος του 2017. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ανέρχονται περίπου στις 80.000, ενώ οι δομές που λειτουργούν είναι 979 και οι εργαζόμενοι σε αυτές περίπου 3.500.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/164418/synexisi-tou-programmatos-voitheia-sto-spiti-zita-o-patoylis