Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Έρευνα των αρχών για «μαϊμού» επιδόματα σε πανεπιστημιακές κλινικές! Αποκλειστικές πληροφορίες

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου

Επιδόματα «μαϊμού» για κλινικό έργο που δεν πραγματοποιείται, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr, επιδόματα «μαϊμού» για κλινικό έργο που δεν πραγματοποιούν σε πανεπιστημιακές κλινικές του ΕΣΥ, φαίνεται ότι εισπράττουν εδώ και καιρό ορισμένα στελέχη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ήδη οι δικαστικές αλλά και οι υγειονομικές αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία, καθώς πριν λίγες εβδομάδες έφθασε ακόμη και στα γραφεία υπουργών, ογκώδης φάκελος με καταγγελίες περί συστηματικής καταβολής «κλινικών επιδομάτων»σε πρόσωπα που δεν τα δικαιούνται.

Και …επώνυμοι ανάμεσα στη λίστα με τα ονόματα

Αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν πως ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί ότι εισπράττουν κλινικό επίδομα χωρίς να το δικαιούνται είναι και γνωστοί πανεπιστημιακοί αλλά ακόμη και πολιτικά πρόσωπα! Μεταξύ αυτών και πρόσωπο το οποίο μάλιστα κατείχε υψηλή θέση σε φορέα της Υγείας.

Να σημειωθεί ότι οι πανεπιστημιακοί γιατροί που κάνουν και κλινικό έργο δικαιούνται και κλινικό επίδομα, αρκεί αυτό να αποδεικνύεται από τα πεπραγμένα του νοσοκομείου.

Όμως με βάση τον φάκελο με τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές, εμφανίζονται να εισπράττουν το επίδομα αυτό ακόμη και πρόσωπα που δε διαθέτουν καν ιατρική ειδικότητα αλλά και πανεπιστημιακοί γιατροί που παρουσιάζονται να κάνουν χειρουργεία την ώρα όμως που η ειδικότητά τους δεν τους επιτρέπει να πιάσουν νυστέρι.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη στο HealthReport.gr, οι αρχές αρχίζουν με διακριτικότητα και αναζητούν όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, καθώς η υπόθεση φαίνεται πως είναι σε γνώση και των Διοικητών των Νοσοκομείων.

http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_414.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)