Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΠΟΕΔΗΝ: Άλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ "Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ"

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για μια κυβέρνηση που προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κουκουλώνει προκλητικά τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, κρύβει την διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ για ταχεία διακομιδή εκτάκτων περιστατικών σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία.
      Η μεγάλη έλλειψη σε ασθενοφόρα και σε πληρώματα Ασθενοφόρων είχε σαν αποτέλεσμα16 Ιουλίου στην πόλη του Αιτωλικού πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του και περίμενε ασθενοφόρο 40 λεπτά, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία του.
       Αυτό έγινε γιατί το μοναδικό ασθενοφόρο του τομέα Μεσολογγίου πήρε εντολή να καλύψει περιστατικό στην περιοχή της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα τα όποια περιστατικά προέκυπταν στην περιοχή Μεσολογγίου ή του Αιτωλικού και στα παραθαλάσσια μέρη της Αιτωλοακαρνανίας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.
      Η περιοχή της Ναυπάκτου (σημειωτέον ότι διαθέτει Κέντρο Υγείας) ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουριστικής επισκεψιμότητας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και απαιτείται να διαθέτει το αυτονόητο !!!! ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ....
       Δεν είναι δυνατόν ένα ασθενοφόρο να καλείται να καλύψει όλο αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη επισκεψιμότητα το καλοκαίρι λόγω των πολλών παραθαλάσσιων περιοχών που διαθέτει.
Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...
       Η κατάσταση του ασθενούς κρίθηκε σοβαρή και από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.
        Ο κ. Πολάκης ας αφήσει τους «φεισμπουκισμούς» και τους ψευτολεονταρισμούς και ας ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα των Νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ. Οι ΖΩΕΣ των Ασθενών είναι πάνω από τον κο Πολάκη.

Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

ΠΗΓΗ: http://somippok.blogspot.gr