Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

«Εγκλωβισμένη» αλλά καλύτερα στην υγεία της 8χρονη στη Γαύδο

Στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου, συνεχίζει να νοσηλεύεται από το Σάββατο ένα 8χρονο κοριτσάκι, με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά του στο νοσοκομείο στα Χανιά, καθώς ένα σκάφος του Λιμενικού, το οποίο προσπάθησε να μεταβή στο νησί, δεν κατάφερε να το προσεγγίσει.

Οι γιατροί του περιφερειακού ιατρείου, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να παρέχουν τα απαραίτητα στο μικρό κορίτσι, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, η υγεία του 8χρονου κοριτσιού βελτιώνεται και δε χρειάζεται άμεση διακομιδή στο νοσοκομείο, καθώς είναι υπό την παρακολούθηση των γιατρών.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά της 8χρονης και σε ποιο νοσοκομείο της Κρήτης.

Η σχετική ανακοίνωση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Χανίων

Το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλύτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών.

https://www.efsyn.gr/arthro/egklovismeni-alla-kalytera-stin-ygeia-tis-8hroni-sti-gaydo