Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Το ευχαριστήριο του Σπύρου Στεφανόπουλου για την νοσηλεία του

Ευχαριστήριο προς το προσωπικό του ΠΝΠ, μετά τη νοσηλεία του που επέφερε το τροχαίο  ατύχημα που είχε προ ημερών, απευθύνει ο διευθυντής του Ομιλου ΜΜΕ της Πάτρας Σπύρος Στεφανόπουλος. Αναφέρει;

Με αφορμή τη ολιγοήμερη νοσηλεία μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία Η Βοήθεια”, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για το ανθρώπινο και επιστημονικό τους ενδιαφέρον, όπως και για τις άοκνες ιατρικές τους υπηρεσίες τους κ.κ Β.Παναγιωτόπουλο Επίκουρο Καθηγητή Νευροχειρουργικής, Μ.Παρθένη Διευθύντρια ΕΣΥ Νευροχειρουργικής Κλινικής, Ι.Τσώνη Ειδικευόμενο Νευροχειρουργό, Α.Αποστολοπούλου Ειδικευόμενη Νευροχειρουργό και όλο το υπόλοιπο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας.

http://dete.gr/