Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Κοριτσάκι με πρόβλημα υγείας παραμένει ”εγκλωβισμένο” στην Γαύδο λόγω καιρού

Ένα ανήλικο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Γαύδου –  πιθανόν με συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις –  και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό, από χθες βράδυ, λόγω των ισχυρών ανέμων!

Αν και ένα σκάφος ξεκίνησε από το Λιμενικό Σταθμό της Παλαιόχωρας, προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο, δεν το επέτρεψε ο καιρός και ενώ βρίσκονταν κοντά στην Γαυδοπούλα , επέστρεψε πίσω.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και ότι παρακολουθείται από 3 γιατρούς που υπηρετούν αυτό το διάστημα στο ακριτικό νησί.

http://www.haniotika-nea.gr/koritsaki-me-provlima-igias-parameni-egklovismeno-stin-gavdo-logo-kerou/