Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΕΕΣ: Σεμινάριο στις Α' Βοήθειες για τα στελέχη και το προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης

Ένα εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο 12ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για τα στελέχη και το προσωπικό του στρατοπέδου ΔΑΝ Μεγίστης, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, και ειδικότερα το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια.

http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/358102/ees-seminario-stis-a-voitheies-gia-ta-stelexi-kai-to-prosopiko-tis-dan-megistis