Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Καλές γιορτές και καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, να στηρίξει, το νοσοκομείο, στο οποίο εργάζεται και προς χάριν της πληροφόρησης. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλ. είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες!

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΕΕΣ: Σεμινάριο στις Α' Βοήθειες για τα στελέχη και το προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης

Ένα εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο 12ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για τα στελέχη και το προσωπικό του στρατοπέδου ΔΑΝ Μεγίστης, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, και ειδικότερα το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια.

http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/358102/ees-seminario-stis-a-voitheies-gia-ta-stelexi-kai-to-prosopiko-tis-dan-megistis