Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Τροποποιήσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις

http://medispin.blogspot.gr

Σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα Τρίτη 16/05/2017 το μεσημέρι τίθενται σε εφαρμογή στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τροποποιήσεις που αφορούν είτε στην ονοματολογία είτε στην κωδικοποίηση είτε και στα δύο μαζί για συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, η οποία περιλαμβάνει τις αλλαγές των αναφερόμενων διαγνωστικών εξετάσεων.