Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Έως τρεις συντάξεις από τις νέες περικοπές - Στον δρόμο οι συνταξιούχοι

www.dikaiologitika.gr Έως τρεις συντάξεις από τις νέες περικοπές - Στον δρόμο οι συνταξιούχοι

Έως τρεις συντάξεις είναι οι νέες απώλειες για τους συνταξιούχους από τις περικοπές στις συντάξεις επεσήμανε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.).

Αντωνόπουλος Γιώργος

Οι εν λόγω απώλειες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δικτύου, προκύπτουν από τις έως και 18% μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, περικοπή του επιδόματος συζύγου καθώς και τη μείωση του αφορολόγητου.

Συνολικά λόγω των μνημονιακών περικοπών ύψους 50 δις ευρώ οι συνταξιούχοι έχασαν έως 65% των εισοδημάτων τους, σημείωσε το ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ. και κάλεσε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.