Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

“Διαχέει” αρμοδιότητες ο Ξανθός. Ποιοι θα υπογράφουν για λογαριασμό του

http://virus.com.gr Προβολές:www.reliablecounter.com

Το δικαίωμα υπογραφής “Με εντολή Υπουργού” για μια σειρά από αρμοδιότητες, μεταβιβάζει στους Προϊσταμένους των Γενικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και Τμημάτων του Υπουργείου Υγείας, ο Ανδρέας Ξανθός.

Σε περίπτωση έλλειψης, απουσίας ή κωλύματος των προαναφερόμενων, το σχετικό δικαίωμα ισχύει και για τους νόμιμους αναπληρωτές τους.

Βεβαίως για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε δαπάνης και πριν από κάθε άλλη ενέργεια απαιτείται έκδοση απόφασης σκοπιμότητας, η οποία συντάσσεται από την καθ’ ύλην αρμόδια Διεύθυνση και υπογράφεται από τα εξουσιοδοτημένα, σύμφωνα με την παρούσα απόφαση όργανα.

Δείτε την Υπουργική Απόφαση: 7Μ5Σ465ΦΥΟ-ΠΞΣ