Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Οι ημερομηνίες εξετάσεων για βοηθός φαρμακείου

www.dikaiologitika.gr Οι ημερομηνίες εξετάσεων για βοηθός φαρμακείου

Τις ημερομηνίες των εξετάσεων για υποψηφίους Βοηθούς Φαρμακείου για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2017 καθώς και την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη

Αντωνόπουλος Γιώργος  Αντωνόπουλος Γιώργος

Συγκεκριμένα η ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2017 Βοηθών Φαρμακείου, ως ακολούθως:

Στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 15/6/2017 και Παρασκευή 16/6/2017 και ώρα 09.00 π.μ. για την προφορική και γραπτή εξέταση, στις αίθουσες Οικονόμου-Πέτροβιτς (2ος όροφος κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής) και Δ12 (ισόγειο κτιρίου Φυσικομαθηματικής Σχολής) αντίστοιχα.

Στην Αθήνα, την Παρασκευή 30/6/2017 και ώρα 09.00 π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Αθήνα.

Στην Πάτρα, την Παρασκευή 30/6/2017 και ώρα 09.00 π.μ. στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής (δίπλα στην Ιατρική και κοντά στο Νοσοκομείου Ρίου).

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις καθορίζεται το χρονικό διάστημα από 15/5/2017 έως 9/6/2017 για τη Θεσσαλονίκη και από 15/5/2017 έως 16/6/2017 για την Αθήνα και την Πάτρα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και διαβιβάζονται από αυτές στις Γενικές Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειών στις έδρες των οποίων λειτουργούν Φαρμακευτικές Σχολές (Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Πάτρα).