Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Χριστοφιλοπούλου: Το μνημόνιο αυτό έρχεται χωρίς καμία χρηματοδότηση

www.dikaiologitika.gr 3d printingΧριστοφιλοπούλου: Το μνημόνιο αυτό έρχεται χωρίς καμία χρηματοδότηση

Πρόκειται για τέταρτο μνημόνιο το οποίο η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση να ψηφίσει, ανέφερε μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Τόνισε ότι «το μνημόνιο αυτό έρχεται χωρίς καμία χρηματοδότηση, καμία επιπλέον βοήθεια για την ελληνική δημοκρατία και τους πολίτες της. Και βεβαίως δεν έχετε την νομιμοποίηση, γιατί ο λαός το Σεπτέμβριο του 2015 δεν σας ψήφισε γι΄αυτό».

Μίλησε για «4,9 δισ. ευρώ επιπλέον των 12,5 δισ. ευρώ του τρίτου μνημονίου στις πλάτες του ελληνικού λαού» και υποστήριξε ότι «τα αντίμετρα είναι φενάκη».

Κάλεσε τον κ. Τσακαλώτο από τα 7 δισ. του πλεονάσματος του 2016 να δώσει τα 1,9 δισ. ευρώ τώρα. Αμφισβήτησε ότι μόνο τα 2/3 των συντάξεων θα μειωθούν και μίλησε για πρόσθετες περικοπές 2,5 δισ. πάνω από τις περικοπές του «νόμου Κατρούγκαλου».

Η κ. Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αφήνει απολύτως ελεύθερες τις ομαδικές απολύσεις, φέρνει το λοκ άουτ από το παράθυρο και υπογράμμισε ότι «η πρώτη φορά Αριστερά είναι πρώτη φορά εργοδοτικά από την πίσω πόρτα».