Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ygeianet

http://medispin.blogspot.gr 3d printing η εικόνα προφίλ του Panagiotis G Papanikolaou

Panagiotis G Papanikolaou

ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ygeianet ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣ κ. ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟ

Είναι πλέον classic viral η δωρεάν καθημερινή μας διασκέδαση από τους κυβερνητικούς υπαλλήλους του ygeianet. 

Αφού απολαύσαμε για άλλη μια φορά τοσεφερλίδικο νούμερο, απλά επισημαίνουμε ένα τερατώδες ψέμα, αλλά και μια ΑΛΗΘΕΙΑ (που την ξεφουρνίζουν οι διασκεδαστές μας πάνω στην πρεμούρα τους να δείξουν πως είναι οι πιο καλοί σφουγγοκωλάριοι των Υπουργών).


- το τερατώδες ψέμα είναι πως δήθεν ... ΕΜΕΙΣ (και όχι αυτοί) "ξεχάσαμε" την πάγια διεκδικητική θέση της ΟΕΝΓΕ για την ΠΦΥ. Άλλωστε μόλις χθες σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας τονίστηκε η εμμονή μας σε αυτή την θέση. Και τονίστηκε πως το παρόν νομοσχέδιο ΔΕΝ κινείται στην παραπάνω κατεύθυνση για μια σειρά σοβαρότατους λόγους (χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, προσωρινές και ελαστικές εργασιακές σχέσεις, εμπλοκή με ιδιωτικοοικονομικά – «επιχειρηματικά» κριτήρια Πανεπιστημίων – ΟΤΑ – ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ, μνημονιακές δεσμεύσεις για “gate keeping” αναστολής πρόσβασης ασθενών σε εξειδικευμένες ιατρικές πράξεις που στοχεύει στην μείωση των δημόσιων δαπανών κ.α.) γι αυτό κρίνεται απορριπτέο. Επίσης τονίστηκε πως η κυβερνητική πολιτική για την ΠΦΥ ήδη κρίνεται στην πράξη με την αποψίλωση υπαρχόντων Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων μέσω αναγκαστικών μετακινήσεων γιατρών και λοιπών υγειονομικών προς νοσοκομεία για κάλυψη σημαντικών κενών που δημιουργεί το διαρκές καθεστώς «μη προσλήψεων» μόνιμου προσωπικού.

- η ΑΛΗΘΕΙΑ : η ηγεσία του ΠΙΣ (ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) είναι ένα σύμπλεγμα καθεστωτικού εργοδοτικού κυβερνητικού "συνδικαλισμού" που ενεργεί υπέρ της κυβέρνησης και ενάντια στην συντριπτική πλειοψηφία των έντιμων μαχόμενων γιατρών - νοσοκομειακών και αυτοαπασχολούμενων. Κύριε Βλασταράκο, ο φίλος σου ο κύριος Βαρνάβας τα ξεφουρνίζει και σε εκθέτει.