Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στην Αριστοτέλους- Θα ακούσουμε κάτι καινούργιο;

tsiprasxanthos17-660 (1)

Προβολές: || Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την Υγεία και το Φάρμακο θα κάνει σήμερα μετά τις 10.00 π.μ. η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επισκέπτεται το κεντρικό κτήριο του υπουργείου Υγείας στην Αριστοτέλους.

Τα θέματα του ΕΟΠΥΥ, των προσλήψεων στα δημόσια νοσοκομεία και τις ΤΟΜΥ, η οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, η εξέλιξη των προϋπολογισμών, το clawback αλλά και τα ληξιπρόθεσμα χρέη στους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, θα τεθούν επί τάπητος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Ήδη από χθες μάλιστα έχουν αποσταλεί τόσο από τον ΕΟΠΥΥ, όσο και από όλους τους εποπτευόμενους φορείς, υπομνήματα με αναλυτικές αναφορές στην εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν στην Υγεία και το Φάρμακο.

Μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού, έχει ανακοινωθεί από χθες ότι ο κ. Τσίπρας θα εκφωνήσει λόγο από το αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας. Τι θα πει; Δεν χρειάζεται ούτε μεγάλη φαντασία ούτε και ενδελεχές ρεπορτάζ...

Θα πει πάλι για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, θα πει πάλι ότι εξυπηρετούνται επί των ημερών του οι ανασφάλιστοι πολίτες, θα πει πάλι ότι θα δοθούν χρήματα στην Υγεία, θα τα βάλει πάλι με την ΠΟΕΔΗΝ και όποιον άλλον αρθρώνει λόγο και βέβαια θα κάνει και αναφορά στην πρωτοβάθμια Φροντίδα που βρίσκεται σε φάση επαναδιοργάνωσης.

Αν πει κάτι καινούργιο και πιο χειροπιαστό, θα το μεταδώσουμε πάραυτα!

http://www.iatropedia.gr/eidiseis/o-alexis-tsipras-simera-stin-aristotelous-tha-akousoume-kati-kainourgio/84163/