Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Μαζικές μετακινήσεις προσωπικού κατ’ εντολήν της Αριστοτέλους

Προβολές: || Posted By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Ρουσφετολογικές μετακινήσεις κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά την ξαφνική απόσπαση έξι (6) εργαζομένων σε άλλες υπηρεσίες. Για το θέμα πραγματοποίησαν διήμερη κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή, ο οποίος εμφανίστηκε εξίσου αιφνιδιασμένος. «Οι αποσπάσεις αυτές έγιναν μετά από προφορική εντολή του υπουργείου» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη που περιλαμβάνεται στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο για την Ψυχική Υγεία, η Αριστοτέλους μετέτρεψε από υποχρεωτική σε γνωμοδοτική την άποψη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων για το θέμα. Έτσι, οι ΔΥΠΕ και η ηγεσία του Υπουργείου απέκτησαν το αποκλειστικό προνόμιο της πραγματοποίησης οποιασδήποτε απόσπασης ή μετάταξης, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν από την πρώτη τον προβληματισμό τους για το θέμα.

Στο μεταξύ, οι 6 μετακινήσεις έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στις άδειες του προσωπικού. Οι τελευταίες φαίνεται πως θα «κοπούν» για δεύτερο καλοκαίρι, προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

http://medispin.blogspot.gr/2017/06/blog-post_785.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)