Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Προσλήψεις: Προκήρυξη 10 μόνιμων θέσεων ιατρών σε νοσοκομεία της Κρήτης

Προσλήψεις: Προκήρυξη 10 μόνιμων θέσεων ιατρών σε νοσοκομεία της Κρήτης

- Η έγκριση για την προκήρυξη 10 μόνιμων θέσεων γιατρών ΕΣΥ, διαφόρων ειδικοτήτων, με βαθμό επιμελητή Β΄, ανακοινώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα προκηρύχθηκαν οι παρακάτω θέσεις:

Συγκεκριμένα προκηρύχθηκαν οι παρακάτω θέσεις:

-ΠΑΓΝΗ - ΓΝ Ηρακλείου «Βενιζελειο-Πανάνειο»

μία (1) θέση Παιδοψυχιατρικής και μία (1) θέση Παθολογικής Ανατομικής,

-ΓΝ Ρεθύμνου

(1) θέση Παθολογικής Ογκολογία, (1) θέση Καρδιολογίας και (1) θέση Ψυχιατρικής

-ΓΝ Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

θέση Πυρινικής Ιατρικής

-ΓΝ Λασιθίου

μία (1) θέση Οδοντιατρικής (ΓΝ Αγίου Νικολάου), μία (1) θέση Παθολογίας (ΓΝ- ΚΥ Ιεράπετρας) και μία (1) θέση Νευρολογίας (ΓΝ- ΚΥ Σητείας)

-ΠΕΔΥ- ΚΥ Χάρακα

μία (1) θέση Παιδιατρικής

Επιπλέον, εγκρίθηκε η πρόσληψη 8 επικουρικών ιατρών στις παρακάτω θέσεις:

-ΠΑΓΝΗ - ΓΝ Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο»

μία (1) θέση Παιδιατρικής, δύο (2) θέσεις Αναισθησιολογίας, μία (1) θέση Καρδιολογίας και μία (1) θέση Ακτινοδιαγνωστικής

-ΓΝ Ρεθύμνου

μία (1) θέση Ακτινοδιαγνωστικής

-ΓΝ Λασιθίου

μία (1) θέση Αναισθησιολογίας και μία (1) θέση Καρδιολογίας

Παράλληλα θα προκηρυχθούν εκ νέου μία (1) θέση Παιδιατρικής στο ΚΥ Περάματος, μία (1) θέση Παθολογίας στο ΓΝ- ΚΥ Ιεράπετρας και μία (1) θέση Γενικού Ιατρού ή Παθολόγου στο ΠΠΙ Τυμπακίου, η προκήρυξη των οποίων, σε προηγούμενο διαγωνισμό απέβη άγονη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την πρόσληψη γιατρών γίνεται «καθημερινά πράξη το όραμα της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών σε καθολική και ισότιμη πρόσβαση στις δημόσιες δομές, σε ασφαλή και ποιοτική υγειονομική φροντίδα και σε αξιόπιστες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Δημόσιας Υγείας».

http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/356978/proslipseis-prokiryxi-10-monimon-theseon-iatron-se-nosokomeia-tis-kritis