Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νέοι «ράμπο υγείας» στο ΣΕΥΥΠ για ελέγχους! Αναλαμβάνουν θέση 32 νέοι ελεγκτές

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου

Health Report.gr

Με 32 νέους ελεγκτές που αποσπάστηκαν από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, ξεκινά εντατικούς ελέγχους το Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) γνωστοί και ως ράμπο υγείας.

Ενισχύεται το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. της Αθήνας αλλά και αυτό της Θεσσαλονίκης με νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Σώμα. Πρόκειται για την υπηρεσία του υπουργείου Υγείας που αναλαμβάνει όλους τους ελέγχους σε νοσοκομεία, κλινικές, εταιρείες ιατρικού ενδιαφέροντος αλλά και σε άλλους φορείς όπως στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα με απόφαση των υπουργών Υγείας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποσπώνται 32 υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες ή φορείς του Δημοσίου προκειμένου να ενταχθούν στο σώμα των ελεγκτών.

Η προκήρυξη των θέσεων είχε γίνει πριν λίγο καιρό και είχαν σχηματισθεί …ουρές για μία θέση στο Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά: «Μάχη για μια θέση στους «ράμπο» Υγείας! Άρχισαν οι συνεντεύξεις των νέων ελεγκτών»

Τα 32 νέα πρόσωπα προέρχονται κυρίως από νοσοκομεία και άλλους φορείς του τομέα της υγείας όπως τον ΕΟΠΥΥ και αναμένεται να συμμετάσχουν στους ελέγχους που θα κάνει το Σώμα.

Οι νέοι επιθεωρητές του ΣΕΥΥΠ– που οφείλουν να παρουσιασθούν στη νέα τους υπηρεσία τις επόμενες 10 ημέρες- θα απασχοληθούν στην θέση αυτή για διάστημα 3 ετών. Συνολικά 24 νέοι επιθεωρητές εντάσσονται στο ΣΕΥΥΠ της Αθήνας και 8στα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

http://medispin.blogspot.gr/2017/07/32.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)