Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νέο κρούσμα βίας με αποδέκτες τους Διασώστες του ΕΚΑΒ

- Νέο κρούσμα βίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 12-7-2017 με αποδέκτες για ακόμη μια φορά τους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα..

Τα ξημερώματα της Τετάρτης και περίπου 03:00 π.μ. το πλήρωμα της μονάδας βορείων του ΕΚΑΒ Αθήνας διακόμισε περιστατικό στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία.

Κατά την άφιξη τους στο Νοσοκομείο και πριν ακόμη προλάβουν να παραδώσουν το περιστατικό στα Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, οι Διασώστες δέχτηκαν επίθεση από Αθίγγανους που βρισκόταν συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το περιστατικό απλά καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων.

Καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ , αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων,δέχονται επιθέσεις από δυσαρεστημένους πολίτες,κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Δυστυχώς οι πράξεις αυτές μένουν ατιμώρητες και ο εκάστοτε υπάλληλος όχι μόνο δεν έχει την στήριξη και την συμπαράσταση της υπηρεσίας του, αλλά καλείτε και να συνεχίσει την βάρδια του μιας και το υγειονομικό προσωπικό είναι λίγο.

Κάποια στιγμή η πολιτεία πρέπει να δει σοβαρά το πρόβλημα και να δώσει λύσεις.

http://www.ekabnews.gr/2017/07/blog-post_67.html