Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Συμπαράσταση στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την πειθαρχική δίωξη της αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου δηλώνει τα εξής: η συνάδελφος Δήμητρα Δημητρίου διώκεται από την Δημοτική Αρχή Αλίμου γιατί διένειμε δικό της έγγραφο με το οποίο έκανε γνωστή τη διαμαρτυρία της για τον ανορθόδοξο τρόπο καταβολής του επιδόματος των 176 ευρώ στους δικαιούχους εργαζόμενους.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, αθετώντας τη δέσμευσή του να συζητήσει με τα συνδικαλιστικά όργανα, προχώρησε παράτυπα κι εκπρόθεσμα σε σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 με σκοπό την άδικη και εκδικητική πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου μας, που έχει στοχοποιηθεί για την έντονη συνδικαλιστική της δράση.

Θεωρούμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλίμου «λειτούργησε» παράτυπα και η συνεδρίαση ήταν μια παρωδία. Δεν ακούστηκαν οι απόψεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ούτε της ίδιας της «κατηγορουμένης» και μοναδικός στόχος του Δημάρχου ήταν να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα της συναδέλφου.

Είναι αποκαλυπτικό, για το πώς λειτουργεί ο Δήμαρχος, το γεγονός ότι έστειλε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την επομένη ημέρα της δημοσιοποίησης της καταγγελίας κατά της Δημοτικής Αρχής για την καταστροφή του κυλικείου στον χώρο του Συνεργείου Καθαριότητας, καταγγελία που είχε υπογράψει η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ θεωρεί ότι η πειθαρχική δίωξη της συναδέλφου αποτελεί συνδικαλιστική δίωξη και ζητά την ακύρωση της συνεδρίασης-παρωδίας της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου και το σταμάτημα των διώξεων που έχουν ασκηθεί από τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη Ανδρέα κατά εκπροσώπων των εργαζομένων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

http://adedy.gr/sibarastasiseantiproedrodimoualimou/