Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νοσοκομείο Κορίνθου – «Ανοίγουν» θέσεις ιατρών για τη ΜΕΘ

Νοσοκομείο Κορίνθου – «Ανοίγουν» θέσεις ιατρών για τη ΜΕΘ

Συνεχίζεται η ενίσχυση της στελέχωσης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με την έγκριση για προκήρυξη τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η έγκριση δόθηκε με την με αριθμ. Α2α/Γ-Π/52747/12-7-2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παύλου Πολάκη.
Η σχετική προκήρυξη θα δημοσιευθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Με την κάλυψη των τριών (3) αυτών θέσεων, επιβεβαιώνεται η προσπάθεια ενδυνάμωσης των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και παροχής πληρέστερων υπηρεσιών στους πολίτες.


Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου

https://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/71454-nosokomeio-korinthou-anoigoun-theseis-iatron-gia-ti-meth.html