Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Χωρίς Εθελοντές Οδηγούς Ασθενοφόρου το Κ.Υ. Κισάμου!

ΔΙΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΑΛΙ

sadentrepese.blogspot.com

Άνευ εθελοντών οδηγών το ασθενοφόρο πάλι του Κέντρο Υγείας Κισάμου. Τι συνέβει άραγε και μείναμε πάλι μόνο με τους μόνιμους οδηγούς;

Μάλιστα σήμερα που χρειάστηκε ασθενοφόρο στην Χρυσοσκαλίτισσα δεν υπήρχε οδηγός στην μεσημεριανή βάρδια και πήγε το ασθενοφόρο του Αννουσάκειου, με γιατρό του κέντρου Υγείας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πριν κάμποσο καιρό πανηγυρίζαμε που επιτέλους όλες οι βάρδιες λειτουργούσαν και καλύφτηκαν από τους οδηγούς του Δήμου Κισάμου.

Τι συνέβει και έφυγαν τα παιδιά;

Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, αν και το Κ.Υγείας δεν ξέρει τον λόγο.

Λίαν συντόμως μας βλέπω πάλι να κάνουμε μεταφορές σε καρότσες.....

Κρίμα.

Υ.Σ πάνω απο 6 λεπτά έκανε το ασθενοφόρο να φύγει απο τα διπλοτριπλοπαρκαρισμένα δεξιά και αριστερα του Κέντρου Υγείας.

ΠΗΓΗ: http://www.ekabnews.gr/2017/07/blog-post_65.html