Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Βαθμολογούνται οι διοικητές

Βαθμολογούνται οι διοικητές

- Συνεδριάζει σήμερα το Κεντρικό Συμβούλιο των Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την αξιολόγηση των διοικήσεων των δημόσιων νοσοκομείων.

Πρόκειται για την πρώτη φάση αξιολόγησης των διοικητών του ΕΣΥ, το πλαίσιο της οποίας έχει οριστεί, από την περασμένο Μάρτιο. Βασικό κριτήριο θα αποτελούν δείκτες που σχετίζονται με την οπτική του λήπτη υπηρεσιών υγείας.  Μεταξύ αυτών είναι η ανεμπόδιστη και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας. Άλλοι στόχοι σχετίζονται με την αναβάθμιση των νοσοκομείων, τη διαχείριση των πόρων και του ανθρωπινού δυναμικού.

Οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών θα παρουσιάσουν τις  πρώτες αποτιμήσεις τους και τη στοχοθεσία  της επόμενης περιόδου. Σε αυτό το πλαίσιο, στη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ θα τεθούν και δράσεις, που αφορούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ανά περιφέρεια.

http://virus.com.gr/vathmologounte-i-diikites/