Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νυχτερινή κλήση στη ΓΑΔΑ για Λοβέρδο και Γιαννάκο

Νυχτερινή κλήση στη ΓΑΔΑ για Λοβέρδο και Γιαννάκο

- Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας μέσα στη νύχτα, αφήνοντας υπονοούμενα για αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τον πρώην Υπουργό Α. Λοβέρδο και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκο.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Πολάκης έχει συγκρουστεί πολλές φορές με τον κ. Λοβέρδο για τη φαρμακευτική δαπάνη εν γένει αλλά και πιο συγκεκριμένα για την υπόθεση Novartis, καθώς και για την υπόθεση Ντυνάν (η οποία βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας).

Εξάλλου, η “έχθρα” του αναπληρωτή Υπουργού με τον κ. Γιαννάκο είναι γνωστή, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται στα “χαρακώματα” για την κατάσταση στα νοσοκομεία, ανταλλάσσοντας συχνά πυκνά βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

http://virus.com.gr/nychterini-klisi-sti-gada-gia-loverdo-ke-giannako/