Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Ερώτηση στη Βουλή για την Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού του Παίδων

VOULH_593_355

- Η ΠΑΣΥΝΟ -ΕΣΥ, η ομοσπονδία δηλαδή που συσπειρώνει στους κόλπους της, τους νοσηλευτές ανώτερης και ανώτερης εκπαίδευσης οι οποίοι εργάζονται στο ΕΣΥ, έκανε προ ημερών καταγγελία για την υποστελέχωση της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Παίδων "Αγία Σοφία". Σήμερα, βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα...

Ο κ Γιάννης Σαρίδης, βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση με αφορμή την παρέμβαση της ΠΑΣΥΝΟ για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην ΜΜΜΟ του Αγία Σοφία. Ανταποκρινόμενος ο βουλευτής Θεσσαλονίκης στο αίτημα των νοσηλευτών, πήρε σήμερα τα εύσημα και τις ευχαριστίες από τον κλάδο.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης:

ΠΑΣΥΝΟ-ΣΑΡΙΔΗΣ

http://www.iatropedia.gr/eidiseis/erotisi-sti-vouli-gia-tin-monada-metamoschefsis-myelou-tou-paidon/84581/