Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Πάτρα: Ενταση και προπηλακισμοί σε εγκαίνια νοσοκομείου -Γιουχάισαν τον γ.γ. Υγείας

- Από επεισόδια στιγματίστηκε η ημέρα των εγκαινίων του σύγχρονου επταώροφου κτιρίου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας».

Εργαζόμενοι που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας, επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλη της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αχαιού Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου.

Η ένταση κλιμακώθηκε στο χώρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Αγιος Ανδρέας όταν ο Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπποκράτης" Κώστας Πετρόπουλος, ανέβηκε στο βήμα την ώρα που μιλούσε ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και τον διέκοψε.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Αχαΐας και Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ανδρέας Μαζαράκης, καταφέρθηκε εναντίον όσων χειροκροτούσαν και επιβράβευαν την κίνηση Πετρόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Μαζαράκης ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον K. Μάρκου, Καθηγήτή και Πρόεδρο του ΚΕΣΥ.

Γιατί δεν παρέστη ο Κατσιφάρας

Ο κ. Κατσιφάρας κατά την διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου, έκανε γνωστό πως δεν θα παρίστατο σήμερα στα εγκαίνια του Νοσηλευτικού Ιδύματος λέγοντας "Δεν θα πάω στα εγκαίνια γιατί έχουμε κάνει το χρέος μας ως Περιφέρεια όταν έπρεπε. Εμεις βάλαμε πλάτη όταν έπρεπε να γίνει το Νοσοκομείο, σε σχέση με άλλους που δεν έβαλαν.Τα εγκαίνια τα έχουν ήδη κάνει οι πολίτες, δεν είμαστε εδώ για τις κορδέλες, ικανοποιούμε μόνο τις ανάγκες των συμπολιτών μας".

http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_65.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)