Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Υπουργική …ταλαιπωρία για τους οδηγούς χθες στο ΠΑΓΝΗ

-  Το τζιπ του υπουργού στάθμευσε στο χώρο όπου σταματούν τα ασθενοφόρα και τα ΙΧ που μεταφέρουν τις αποθεραπείες

Κατά τη χθεσινή επίσκεψη του αν. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου η φρουρά του επέλεξε να σταθμεύσει το πολυτελές τζιπ στο οποίο επέβαινε ο αν. υπουργός στο χώρο όπου σταματούν  τα ασθενοφόρα και τα ΙΧ που παραλαμβάνουν ασθενείς μετά τη νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα της επιλογής αυτής ήταν τα ασθενοφόρα και τα ΙΧ που παραλάμβαναν ασθενείς να σταματούν στον κεντρικό εσωτερικό δρόμο του Νοσοκομείου και όχι στην ειδική εσοχή και να δημιουργείται ουρά πολλών δεκάδων μέτρων από αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσουν, να αποβιβάσουν ή να παραλάβουν ασθενείς και επισκέπτες του Νοσοκομειου.

Οι ουρές διήρκεσαν μερικές ώρες, όση ήταν η παραμονή του Π. Πολάκη στο Νοσοκομείο, ενώ τα σχόλια των οδηγών και των επισκεπτών ήταν από αρνητικά έως …ακατάλληλα για τον υπουργό και τους συνεργάτες του.

Το πολυτελές Τζιπ που μετέφερε τον αν. υπουργό υγείας Π. Πολάκη σταθμευμένο προκλητικά μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΠΑΓΝΗ.

http://ygeionomikoi.gr