Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
- Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αναμφισβήτητα εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας ,που στο μέλλον είναι βέβαιο ότι θα μεγιστοποιηθούν.Οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι, καλύπτουν το έλλειμμα και τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αλλά και κοινωνική φροντίδα ,σε όλη την ελληνική επικράτεια,και παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες σε χιλιάδες ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ,καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα του ρόλου τους.

Είναι παραπάνω από αναγκαίο, να δοθεί λύση σ το θέμα των συμβασιούχων του Βοήθεια στο Σπίτι, αφού τα τελευταία 15 χρόνια ανανεώνονται ανελλιπώς οι συμβάσεις τους .
Η οριστική λύση θα δοθεί εφόσον το Βοήθεια στο σπίτι ,ενταχθεί στους εσωτερικούς οργανισμούς των Ο.Τ.Α ,σαν μόνιμη κοινωνική υπηρεσία.αφού η αρμοδιότητα ανήκει σε αυτούς.
O ΣΕΚ στηρίζει την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο Βοήθεια στο σπίτι,που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017,και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά.


Για το Δ.Σ. του ΣΕΚ

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

http://vssattikis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_61.html