Join Me On Facebook
Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, που με σεβασμό, προς τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και προς τους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής, σκοπό έχει, αποκλειστικά και μόνο, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη (καθώς και εμού του ιδίου), για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις! Μου δίνετε κουράγιο, να συνεχίζω, αυτό που ξεκίνησα...

Επεισοδιακά εγκαίνια στο ΠΑΓΝΗ παρουσία Πολάκη !

- Τον υπουργό "υποδέχτηκαν" εργαζόμενοι του νοσοκομείου που ύψωσαν πανό εκφράζοντας την αντίδραση τους για τη διάλυση του ΕΣΥ και της δημόσιας υγείας.

Με επεισοδιακό τρόπο πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του νέου ιατρικού εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Και αυτό λόγω της παρουσίας του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που προκάλεσε εντάσεις και … αντιδράσεις !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον υπουργό «υποδέχτηκαν» εργαζόμενοι του νοσοκομείου που ύψωσαν πανό εκφράζοντας την αντίδραση τους για τη διάλυση του ΕΣΥ και της δημόσιας υγείας και ζητώντας μόνιμη εργασία για όλους τους εργαζομένους.

Τον Υπουργό συνόδευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εξοπλισμού στο χώρο του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Συγκεκριμένα εγκαινιάστηκαν το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Γραμμικού Επιταχυντή για το Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Νοσοκομείου και το νέο ιατρικό εξοπλισμό για την Καρδιολογική και Καρδιοχειρουργική Μονάδα, τα οποία αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Καθώς επίσης και το νέο λειτουργικό σύστημα ψύξης υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών, το οποίο αναβαθμίζει ενεργειακά το Νοσοκομείο, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες του, ενώ παράλληλα εξοικονομεί και χρήματα από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και με τη λειτουργία του θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στο Νοσοκομείο.

«Επίσκεψη – σόου»

Στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ αναφέρουν :

Με συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και με ζωσμένο το νοσοκομείο με αστυνομικούς υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του ΠαΓΝΗ τον Παύλο Πολάκη, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο για τα εγκαίνια των νέων μηχανημάτων.

Σε μια επίσκεψη-σόου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε στο ΠαΓΝΗ που υποφέρει από οξυμένα προβλήματα που διαχρονικά δημιουργούν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές, για να εγκαινιάσει το νέο γραμμικό επιταχυντή και το νέο σύστημα ψύξης – θέρμανσης, τιμώντας τους «ευεργέτες εφοπλιστές».

Τα σόου και οι φιέστες με εκπροσώπους των εφοπλιστών δείχνουν τη στρατηγική της κυβέρνησης στον κοινό τους δρόμο για νοσοκομεία-επιχειρήσεις με τους ασθενείς πελάτες και τους εργαζόμενους σκυφτούς, εξαντλημένους και λεηλατημένους.

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και λοιποί πρόθυμοι μπορούν να μαζεύονται πίσω από κλειστές πόρτες και να στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια εγκαινιάζοντας μονάδες χωρίς προσωπικό, χωρίς υποδομές.

Οι εργαζόμενοι του ΠαΓΝΗ, του εξουθενωμένου προσωπικού που αντιδράσαμε σήμερα σε μια συμβολική κινητοποίηση και ο λαός της Κρήτης δεν θα γίνουμε χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φύγουν οι επιχειρήσεις από την Υγεία, για μαζικές προσλήψεις, για γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία.

http://medispin.blogspot.gr/2017/07/blog-post_89.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)