Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Άδειασαν την παθολογική κλινική στο «Σκυλίτσειο» μετά την χθεσινή πτώση σοβάδων και ψευδοροφής

skylitseio-nosokomeio-2

Στην μεταφορά όλων των ασθενών που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική σε χώρους άλλων κλινικών αποφάσισε στην έκτακτη σύσκεψή του το Διοικητικό Συμβούλιο του «Σκυλίτσειου», για «καθαρά προληπτικούς λόγους» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της διοίκησης:

Σήμερα 18 Ιουλίου 2017 και περί ώρα 11.45 π.μ. κατέρρευσε μικρό τμήμα της ψευδοροφής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου « Σκυλίτσειο». Από την πτώση δεν  υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλες υλικές ζημιές . Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου , ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και  επισκέφθηκε τον χώρο ο τοπικός βουλευτής κ. Μιχαηλίδης.

Με εντολή  της Διοικήτριας και για καθαρά προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκαν οι θάλαμοι που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο χώρο και μεταφέρθηκαν οι ασθενείς σε άλλους θαλάμους της Παθολογικής. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου με θέμα την δυνατότητα μετεγκατάστασης της Παθολογικής Κλινικής. Εν συνεχεία συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με το ίδιο θέμα .

Δείτε εδώ το χθεσινό δημοσίευμα του iatropedia για το συμβάν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου εντός της ημέρας θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής σε κενές κλίνες των άλλων  Κλινικών του Νοσοκομείου".                  σκυλιτσειο 1

http://www.iatropedia.gr/eidiseis/adeiasan-tin-pathologiki-kliniki-sto-skylitseio-meta-tin-chthesini-ptosi-sovadon-kai-psevdorofis/85332/