Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

AbbVie: Πρωτεία αξιοπιστίας μεταξύ των φαρμακευτικών εταιριών

Την πρώτη θέση στην κατάταξη με τις πιο αξιόπιστες φαρμακευτικές εταιρείες για το 2017 κατέχει η βιοφαρμακευτική AbbVie σύμφωνα με τη μελέτη Global Pharma Reptrak®του Ινστιτούτου Εταιρικής Φήμης (Reputation Institute). Η μελέτη βασίστηκε σε περισσότερες από 16.500 βαθμολογήσεις, οι οποίες συγκεντρώθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο από το κοινό 8 μεγάλων και βασικών αγορών: της Βραζιλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Ο δείκτης Pharma RepTrak® αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα στο είδος της παγκοσμίως, καθώς περιλαμβάνει συγκριτικές βαθμολογίες και τάσεις ανά δημογραφική ομάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδικές πληροφορίες σχετικά με το ποιες εταιρείες θεωρούνται οι καλύτερες, ποια χαρακτηριστικά δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με διάφορες ομάδες ενδιαφερομένων (stakeholders) και τι είναι αυτό που κάνει τις ομάδες αυτές να αντιμετωπίζουν μία εταιρεία θετικά, δείχνοντας προθυμία να αγοράσουν τα προϊόντα της, να συστήσουν τα brand της, να αγοράσουν μετοχές της ή ακόμη και να εργαστούν για αυτήν.

Στον κλάδο των φαρμακευτικών εταιρειών η AbbVie κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση μεταξύ 17 συνολικά εταιρειών, καθώς σημείωσε σημαντική βελτίωση 5.3 RepTrak® πόντων από πέρυσι.

«Από την ίδρυση ακόμη της εταιρείας μας, πριν από περίπου πέντε χρόνια, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την εικόνα των διαφόρων ομάδων ενδιαφερομένων απέναντι στην AbbVie. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που αυτές οι προσπάθειες έχουν αντίκτυπο παγκοσμίως και έχουν συντελέσει στην καλύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε ως εταιρεία», δηλώνει η  Laura Schumacher, Executive Vice President, External Affairs, General Counsel και Corporate Secretary της AbbVie.

Η εικόνα της φαρμακοβιομηχανίας βελτιώνεται συνεχώς παρά την έντονη αρνητική δημοσιότητα τα περασμένα έτη. Συνολικά, ο κλάδος κέρδισε ένα ισχυρό αποτέλεσμα με 71,8, RepTrak® πόντους από 68,2 που κατείχε το 2016. Το 44% των ερωτηθέντων, από το 7% πέρυσι, ανέφερε ότι η βιομηχανία έχει εξαιρετική φήμη, ενώ το 26%, από 35% το 2016, αντιλαμβάνεται τη φήμη της ως ασθενή ή φτωχή.

https://virus.com.gr/abbvie-protia-axiopistias-metaxy-ton-farmakeftikon-eterion/