Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Νοσοκομείο Άρτας: Όταν ένας χρήστης ναρκωτικών αναστατώνει την... ΠΟΕΔΗΝ!

Αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς υπονοεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία περιγράφει σε ανακοίνωσή της με πολύ μελανά όσο και αποκρουστικά "χρώματα" ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν εξαρτημένο χρήστη ναρκωτικών στο νοσοκομείο Άρτας.

Την στιγμή κατά την οποία όλες οι προσπάθειες του κινήματος για την ανθρωπιστική μεταχείριση των χρηστών ναρκωτικών συγκλίνουν στο στόχο της διευκόλυνσης των χρηστών ναρκωτικών στην πρόσβασή τους στις υπηρεσίες και τις μονάδες Υγείας και στην απομάκρυνσή τους από τα θανατηφόρα κυκλώματα των εμπόρων ναρκωτικών, η ΠΟΕΔΗΝ φαίνεται ότι έχει... άλλη άποψη για το θέμα!

Ιδού, λοιπόν, πως περιγράφει η ΠΟΕΔΗΝ έναν διεγερτικό ψυχιατρικό ασθενή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου Άρτας:

"Την περασμένη Δευτέρα 31 Ιουλίου τοξικομανής προσήλθε στα ΤΕΠ με τον πατέρα του, έκανε φασαρία άρπαξε μία σύριγγα τρύπησε τον πατέρα του και τον ίδιο πολλές φορές και μετά κυνηγούσε με τη σύριγγα σε όλο το Νοσοκομείο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τους τρυπήσει. Έτρεχαν πανικόβλητοι"...

Αναμένουμε τις σχετικές προτάσεις της ΠΟΕΔΗΝ...

http://www.ygeia360.gr/health-politics/item/25883-otan-enas-xristis-narkotikon-anastatonei-tin-poedin