Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Ναύπακτος: Αναστάτωση με παιδάκι που έχασε τις αισθήσεις του. Χωρίς ασθενοφόρο η Ναύπακτος…Το μετέφεραν με ταξί!

Αναστάτωση στην παραλία του Γριμποβου για παιδάκι ηλικίας περίπου 10 ετών που έχασε τις αισθήσεις του. Το παιδάκι ψάρευε κοντά στο ποταμάκι στο Ξενια και τρυπήθηκε από το αγκίστρι, στη προσπάθεια του να το βγάλει έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα ο ναυαγοσώστης να κινητοποιηθεί άμεσα και με την βοήθεια γιατρού που ηταν στη περιοχή να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου όμως δυστυχώς για ακόμη μία φορά δεν ήταν εκεί με αποτέλεσμα το παιδάκι να μεταφερθεί με ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες του  Nafpaktianews.gr το ασθενοφόρο έλειπε για περιστατικό στην ορεινή Ναυπακτία με αποτέλεσμα η Ναύπακτος στην καρδιά του καλοκαιριού να μην έχει ασθενοφόρο. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του απλά χρειάστηκε μια μικρή επέμβαση των γιατρών για να βγάλουν το αγκίστρι.

http://www.ekabnews.gr/2017/08/blog-post_24.html