Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Δεν μετράει η Αξιολόγηση για τις πρώτες κρίσεις μετά απο Παρέμβαση της ΕΝΕ

Σε συνέχεια της έκδοσης της υπ’αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/758/οικ.17259/26-05-2017 Εγκυκλίου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος απέστειλε στην ως άνω υπηρεσία το υπ’αριθμ.πρωτ. 755/30-05-2017 έγγραφο, ζητώντας να διευκρινιστεί και να καταστεί απόλυτα σαφές, ότι ειδικώς κατά την πρώτη εφαρμογή των διατάξεων του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα περί επιλογής προϊσταμένων, όπως αυτές ισχύουν μετά την αντικατάστασή τους από τις διατάξεις του Νόμου 4369/2016, δεν λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της αξιολόγησης.

Σε συνέχεια του ως άνω εγγράφου της ΕΝΕ, η Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχώρησε πράγματι στην έκδοση της νεότερης υπ’αριθμ.πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.35.48/2341/17624/02-08-2017 εγκυκλίου, δυνάμει της οποίας αποσαφηνίζεται ότι το κριτήριο της αξιολόγησης δεν λαμβάνεται υπόψη κατά την πρώτη εφαρμογή των προαναφερθεισών διατάξεων.

Ως εκ τούτου η ΕΝΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για την καθοριστική συμβολή της στην αποσαφήνιση του συγκεκριμένου ζητήματος, το οποίο έχει αποτελέσει πεδίο έντονων αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων.

Κάντε κλικ εδώ για την απάντηση του Υπουργείου.

http://enne.gr/11989