Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης | Προσωρινή λύση από τη ΔΕΗ για το καμένο ασθενοφόρο!

Σε προσωρινή παραχώρηση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης προχώρησε η ΔΕΗ. Να θυμίσουμε ότι το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, κάηκε ολοσχερώς, προ ημερών, όταν μετέβη στο χωριό Βάστα για την διακομιδή ασθενούς.

Το ασθενοφόρο καταστράφηκε στις 31/07/2017 μετά από ανάφλεξη στο χώρο του κινητήρα κι ενώ εκτελούσε διακομιδή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός του πληρώματος ή του μεταφερόμενου ασθενούς.

Το ασθενοφόρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Α' της ΔΕΗ παραχωρήθηκε ήδη από σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2017.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης έχει αποστείλει επιστολή προς το υπουργείο Υγείας, ζητώντας αντικατάσταση του ασθενοφόρου που κάηκε.

"Κύριε Υπουργέ,
Όπως βέβαια θα έχετε ενημερωθεί από την Υπηρεσία σας, ατυχώς, το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης χθες 31-07-2017 κατά την εργασία, από τεχνική βλάβη κάηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεδομένου ότι το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της πόλης και 85 χωριών και οικισμών του Λεκανοπεδίου, αλλά και τις ανάγκες του ενεργειακού και λιγνιτικού κέντρου της ΔΕΗ με χιλιάδες εργαζομένους, παρακαλούμε, δι’ενεργειών των αρμόδιων Υπηρεσιών σας, να αντικαταστήσετε το ασθενοφόρο όχημα."
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

https://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/72404-kentro-ygeias-megalopolis-prosorini-lysi-apo-ti-dei-gia-to-kameno-asthenoforo.html