Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Παρασκήνια: Ποιος πρώην πρόεδρος υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό και τώρα θα μονιμοποιηθεί στο δημόσιο;

Διαβάστε στη στήλη «Παρασκήνια» του HealthReport.gr για έναν πρώην πρόεδρο μεγάλου Συλλόγου που ενώ υπεξαίρεσε χρήματα από τα ταμεία, τώρα αναμένεται να μονιμοποιηθεί και στο δημόσιο.

Θέμα συζήτησης είναι το τελευταίο διάστημα στην αγορά υγείας, μία υπόθεση με πρώην πρόεδρο μεγάλου Συλλόγου, ο οποίος όπως λέγεται έβαλε το χεράκι του στο …μέλι.

Ο πρώην πρόεδρος- ο οποίος διαφημίζει ότι έχει …υψηλές γνωριμίες- ενώ ήταν επικεφαλής του κλάδου στην περιοχή του, έβαλε «χέρι» στα ταμεία του Συλλόγου. Κάτι που παραδέχτηκε όταν εκλήθη να απολογηθεί ενώπιον των μελών του Συλλόγου, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Όμως παρότι παραδέχτηκε την υπεξαίρεση, δεν επέστρεψε τα χρήματα. Αποτέλεσμα ήταν ο Σύλλογος να στραφεί εναντίον του τόσο με μήνυση όσο και με αγωγή.

Το απίστευτο όμως είναι ότι ενώ η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι αναμένεται να μονιμοποιηθεί στο δημόσιο, καθώς ολοκληρώνεται σε δύο μήνες η δόκιμη περίοδος που διανύει και μάλιστα σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Τι έχουν άραγε να πουν επ’ αυτού οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας, αλλά και της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) στην οποία ανήκει και από όπου δίνεται το πράσινο φως για τη μονιμοποίηση στο δημόσιο;

Δ.ΕΥΘ.

http://medispin.blogspot.gr/2017/08/blog-post_15.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)