Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Στο παρασκήνιο, ακούγονται, ραδιοφωνικοί σταθμοί. Καλή ακρόαση! Το blog, είναι ενημερωτικό, δεν ακολουθεί, κάποια "γραμμή", δεν εξυπηρετεί συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά. Είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής, προς χάριν της πληροφόρησης και ενημέρωσης, των συναδέλφων και όχι μόνο. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι αναρτήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Οτιδήποτε, είναι επίκαιρο και επηρεάζει, την καθημερινότητά μας. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Η Ρόδος πρέπει επιτέλους να αποκτήσει ογκολογική κλινική Πηγή : Η Ρόδος πρέπει επιτέλους να αποκτήσει ογκολογική κλινική

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κα. Μαρία Κρητικού συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, ιατρό καρδιολόγο κ. Παύλο Μπακίρη, συναντήθηκε στις 7/8/2017 με την Διοικήτρια του Π.Γ. Νοσοκομείου Ρόδου κα. Αικατερίνη Χατζηστρατή.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση του πάγιου αιτήματος του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Π.Γ.Νοσοκομείο Ρόδου. Όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παύλος Μπακίρης, τα περιστατικά που χρήζουν θεραπείας στην περιοχή μας ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα ο χώρος που έχει παραχωρηθεί μέχρι σήμερα να μην είναι επαρκής και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να μη καθίσταται δυνατή η παροχή κατάλληλων συνθηκών περίθαλψης στους συνανθρώπους μας οι οποίοι βιώνουν μία δύσκολη δοκιμασία ζωής.
Είναι επίσης επιτακτική η άμεση ενίσχυση του προσωπικού το οποίο είναι βεβαρυμένο με την προετοιμασία και τη χορήγηση της φαρμακευτικής θεραπείας.
Η Πρόεδρος κα. Κρητικού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και στο πάγιο αίτημα του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής καθώς επίσης και στην διάθεση του Συλλόγου να συνδράμει στην αγορά μέρους του εξοπλισμού που θα χρειαστεί έτσι ώστε να υλοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατό αυτό το αίτημα.
Η κα. Χατζηστρατή σε πνεύμα συνεργασίας συμφώνησε με την ανάγκη υλοποίησης του παραπάνω αιτήματος και δεσμεύτηκε για την εξεύρεση του χώρου όπου θα στεγαστεί η Ογκολογική Κλινική, το προσεχές διάστημα.
Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ Νοσοκομείου Ρόδου, κ. Νικήτας Μόσχος ο οποίος δήλωσε, σε προηγούμενη συνάντηση, πως θα συνδράμει όσον αφορά τις δικές του αρμοδιότητας, σε αυτή την προσπάθεια.
Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί όλες εκείνες τις επαφές και τις δράσεις που είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και συμπαράστασης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

http://www.ygeiapress.gr/2017/08/blog-post_10.html