Καλώς ήρθατε! Το Blog, είναι ενημερωτικό και είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής (που, με σεβασμό, στον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και στους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής), σκοπό έχει, αποκλειστικά, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ο λόγος, που όλα, τα άρθρα, αντιγράφονται, επικολλούνται εδώ στο Blog και μετά κοινοποιούνται στο Facebook, είναι, διότι τα πρωινά σε ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες, το Facebook είναι μπλοκαρισμένο, από το "Σύζευξις"! Η επίσημη δικαιολογία, είναι για να μη "ζορίζεται" το σύστημα... Θαρρείς και όλοι τα πρωινά, δε δουλεύουμε και είμαστε, συνεχώς στο Facebook!!! Ο κώδικας του blog, είναι φτιαγμένος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπλοκάρει, τίποτε, με το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και να λειτουργούν όλα, όπως πρέπει. Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις! Μου δίνετε κουράγιο, να συνεχίζω, αυτό που ξεκίνησα... Καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Προσλήψεις μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Τις ανάγκες του σε έμψυχο υλικό θα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν οι δήμοι της Κρήτης που καλούνται, μαζί με τους υπόλοιπους δήμους της χώρας, να καταθέσουν αναλυτικά τη λίστα με τις ειδικότητες για την κάλυψη των κενών σε διάφορες υπηρεσίες τους, στο πλαίσιο του Β' κύκλου του προγράμματος Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Η λίστα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εστάλη στον Δήμο από τον γενικό γραμματέα διαχείρισης κοινοτικών και άλλων πόρων του υπουργείου Εργασίας, θα πρέπει να κατατεθεί στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα http://platform.kinofelis.gr, μέχρι τις 21 Μαΐου.

Πρόκειται για συμβάσεις 8μηνης διάρκειας ενώ όσοι κι όσες επιλεγούν, αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την κατανομή κοινωφελούς εργασίας 2018, προβλέπονται:

900 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου
240 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου
290 θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου
475 θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

https://www.efsyn.gr/arthro/proslipseis-meso-toy-programmatos-koinofeloys-ergasias