Καλώς ήρθατε! Το Blog, είναι ενημερωτικό και είναι, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, του Γ.Ν. Κομοτηνής (που, με σεβασμό, στον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και στους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής), σκοπό έχει, αποκλειστικά, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ο λόγος, που όλα, τα άρθρα, αντιγράφονται, επικολλούνται εδώ στο Blog και μετά κοινοποιούνται στο Facebook, είναι, διότι τα πρωινά σε ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες, το Facebook είναι μπλοκαρισμένο, από το "Σύζευξις"! Η επίσημη δικαιολογία, είναι για να μη "ζορίζεται" το σύστημα... Θαρρείς και όλοι τα πρωινά, δε δουλεύουμε και είμαστε, συνεχώς στο Facebook!!! Ο κώδικας του blog, είναι φτιαγμένος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπλοκάρει, τίποτε, με το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και να λειτουργούν όλα, όπως πρέπει. Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις! Μου δίνετε κουράγιο, να συνεχίζω, αυτό που ξεκίνησα... Καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Ο Πολάκης «καταπίνει» τους διοικητές – Αποκλειστική δήλωση του διοικητή «Έλενα Βενιζέλου- Αλεξάνδρα»

«Σφίγγα» ο εξαναγκασθείς σε παραίτηση διοικητής των νοσοκομείων «Έλενα Βενιζέλου –Αλεξανδρα», Δημήτρης Βεζυράκης καθώς σε επικοινωνία που είχε το healthweb.gr μαζί του , εμφανώς ενοχλημένος από την απαίτησή του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος και του έδειξε την πόρτα της εξόδου από το ΕΣΥ, κος Βεζυράκης αρκέστηκε να απαντήσει: » Όλα έχουν ένα τέλος!«. Σε επίμονα ερωτήματά μας δεν θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί και επαναλάμβανε την ίδια φράση. Όπως είπε ο ίδιος θα επιστρέψει στην οργανική του θέση και πλέον μένει να δούμε ποιος ή ποια θα τοποθετηθεί στη θέση του.

Η εν λόγω παραίτηση έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά την ευθεία επίθεση που είχε κάνει ο πρώην πλέον διοικητής του νοσοκομείου του Ρίο, Θεόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για πιέσεις κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε στην παραίτηση από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πισιμίσης κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και κυρίως τον κ. Πολάκη ότι δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει το αμπέχονο του συνδικαλιστή και να φορέσει το σακάκι του υπουργού και κάνει λόγο για μεταφορά των κομματικών προβλημάτων στον μηχανισμό διοίκησης του νοσοκομείου επιτρέποντας σε άτομα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρούν να συνδιοικήσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις να διοικήσουν.

Οι καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ

Πρόσφατα η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει παράνομες, καρατομήσεις Προϊσταμένων κατ’ εξακολούθηση υποστηρίζοντας ότι ο κος Πολάκης επαινεί τους Διοικητές γιατί εγκαθιδρύουν το κομματικό, πελατειακό Κράτος. Ο κος Πολάκης δεν αξιολογεί το έργο των Διοικητών με βάση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν τα Νοσοκομεία που διοικούν. Εδραιώνουν τη θέση τους όσοι βρίζουν, συκοφαντούν, λένε ψέματα για την ΠΟΕΔΗΝ και βρίσκονται στη γραμμή Πολάκη. Καμία σημασία εάν βουλιάζουν τα Νοσοκομεία που διοικούν. Εξ’ άλλου το ίδιο δεν κάνει ο κος Τσίπρας; Διατηρεί Αν.Υπουργό τον κο Πολάκη, μόνο και μόνο επειδή βρίζει, στοχοποιεί, λασπολογεί τους πάντες. Είναι η ασπίδα προστασίας του Πρωθυπουργού.

http://medispin.blogspot.gr/2018/05/blog-post_558.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Medispin+(MEDISPIN)